4.4/5

baseret på +134 anmeldelser

Om Klippestuen Z

Mød vores dygtige team

Klippestuen Z

Med et team bestående af 10 dygtige frisører har vi eksperter indenfor alle hårkunstens felter. Vores store personale af dygtige frisører gør det ligeledes muligt at tilbyde dag-til-dag booking uden lange ventetider. 

Maria

Maria er frisør og ejer af klippestuenZ. Hun er farveekspert og har gennemført adskillige uddannelser & kurser i både farve og klip. Hun besidder stor kreativitet og yder altid sit bedste ift. rådgivning og vejledning. 

Helen

Helen er internationalt uddannet frisør og har 20 års erfaring. Jeg har deltaget i mange internationale konkurrencer, modemesser og shows, og har bl.a. også en L´Oreal Colour Excellence Award. Jeg kombinerer det klassiske med det kreative. Jeg videreudvikler mig hele tiden med både trends og teknikker. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og give dig en virkelig god oplevelse. 

Lida

Lida er vores kreative, klip og farve ekspert. Jeg er meget perfektionistisk, og ligger stor vægt på detaljerne. Glæder mig til at byde dig velkommen i stolen!

Deniz

Deniz er vores dygtige elev. 

Isha

Isha er vores dygtige junior frisør. Book en tid og få 20% rabat på herreklipning og farvebehandlinger. Da alle kunder er forskellige, og alle har en drøm om at være unikke, bestræber jeg, mig på at kunne yde den bedste service og være med på de seneste trends og sørge for konstant at udvikle mig.

Julie

Julie er vores dygtige junior frisør. Book en tid og få 20% rabat på herreklipning, permenent og farvebehandlinger.  Julie er meget perfektionistisk, og ligger stor vægt på detaljerne. Det bedste ved mit fag er at jeg får lov og være kreativ og at alle mine kunder går ud glade og tilfredse. Jeg er specieliseret i lashlift, brow lamination, voks behandlinger.

Christina

Christina har 10 års erfaring indenfor frisørfaget. Hun er blevet uddannet i København. Christina er meget kreativ når det kommer til klip og farve. Hun har været på akademi i london. 

Følg med på vores Sociale medier

Følg Klippestuen Z på Facebook og Instagram for de seneste behandlinger, skønhedstips og spændende nyheder!

Facebook Instagram

Vores anmeldelser

Vi har 4,4 stjerner ud af 5 på Facebook

4.5/5
5/5

Kan kun anbefale KlippestuenZ

Kan kun anbefale KlippestuenZ!

God service, venlige medarbejdere og en elev, som lytter og har en super forståelse for sit fag.

– Aleksandar

5/5

Det er altid en fornøjelse

Det er altid en fornøjelse, at komme og blive forkælet hos dem. De er altid imødekommen med mine ønsker, guider og udfører et smukt stykke arbejde.

Jeg kan ikke anbefale dem nok!

– Kristina

5/5

Jeg var hos KlippestuenZ , falkoner alle 27.

Resultatet var fantastisk og oplevelsen i salonen. Jeg fik mange komplimenter efterfølgende på mit hår. Jeg kommer helt sikkert igen

– Andrew